A bajnok ellen vesszük fel a kesztyűt

0
1733
Fotó: Sinka-Király Levente.

Egy hónapos szünetet követően folytatódik a bajnokság. A pontvadászatnak vége, az egyenes kieséses szakaszhoz érkeztek a felek, a rájátszás következik. Szurkolói busz indul az idegenbeli találkozónkra.

Hosszú szünetet követően indul ismét útjára a labda a futsal 1. Liga küzdelmeiben. Az alapszakasz március közepén zárult, az FK Székelyudvarhely a harmadik helyen végezett az oda-visszavágókat követően, így a rájátszás első körében, a negyeddöntőben pályaelőnnyel indul. Az ellenlábas a Marosvásárhelyi City`us lesz.

A versenykiírás alapján a küzdelmek az egyik fél két győzelméig tartanak. Az első meccset a gyengébben rangsoroltnál rendezik – a mi esetünkben tehát a Maros parti városban játsszunk –, míg a másodikat, illetve amennyiben kell a harmadikat az előkelőbb pozícióban zártnál.

Az FK április 18-án, kedden 18 órától kezdi a play-offot, amikor a tavalyi bajnok, a Marosvásárhely lesz a házigazda. Ebben az idényben mindkét összecsapást megnyertük ellenük, előbb idegenben 9–5-re, majd hazai környezetben 9–2-re nyertünk.

Az FK Székelyudvarhely vezetősége értesíti a sportszeretőket, hogy szurkolói buszt indít Marosvásárhelyre, mely a találkozó napján, kedden 15 órától indul a székelyudvarhelyi városi sportcsarnok parkolójából. Jelentkezni a helyszínen lehet, a szállítási költséget az FK vállalja fel.

Egy meccset már lejátszottak a rájátszásból, ezen a Dévai Autobergamo 5–0-ra nyert a CSM Poli Iași otthonában. A másik két negyeddöntőben Sepsiszentgyörgyi Spicom–Galaci United és Dunarea Calarasi–Temesvári Informatica meccseket rendeznek.

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..