A bánságiakkal csatázunk a dobogóért

0
2075
Szűk egy hónap múlva indul a harc a pontokért. Fotó: Pál Árpád.

Ismert, hogy kik játsszák a döntőt, az is, hogy az FK kivel száll harcba a bronzéremért. Sőt, az is, hogy mikor kezdjük a párharcot.

A teremlabdarúgó 1. Liga rájátszásának elődöntőjében az FK Székelyudvarhely alulmaradt a Dévai Autobergamóval szemben. Ez azt jelentette, hogy csapatunk a bajnokság utolsó párosításában a kisdöntőben léphet pályára – tehát a bronzéremért harcolhat meg.

A vasárnapi találkozónkat követően még nem volt ismert, hogy ki lesz az ellenlábasunk. Az elődöntő másik ágán ugyanis a két fél a végletekig kiélezetten csatázott, a harmadik összecsapáson dőlt el, hogy az alapszakaszt megnyerő Galaci United jut a fináléba, míg a Temesvári Informatica a kisdöntőbe.

Tehát, a bánságiak lesznek az FK ellenfelei. A versenykiírás szerint a bronzmeccset oda-visszavágóval döntik el – kupaszabályokkal. Mivel az alapszakasz során mi végeztünk jobb pozícióban, így a párharcot idegenben indítjuk, a második találkozó a városi sportcsarnokban lesz.

A szakszövetség közzétette az első összecsapás időpontját, ez alapján a Temesvár–Udvarhely mérkőzést május 16-án, kedden 18 órától rendezik. A tervek szerint a visszavágót egy hétre rá játsszuk.

A fináléban a Dévai Autobergamo és a Galaci United esik egymásnak, az első találkozót a Duna parti városban rendezik május 15-én, 17 óra 15 perctől.

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..