A címvédőn át vezet az út a fináléba

0
1290
Fotó: Sinka-Király Levente.

Nem csak az ellenfelet, a helyszínt is megtudtuk. A felnőttek és az ifik is harcban a serlegért, mindkettőjüknek nehéz dolguk lesz.

Kedden délben a Román Labdarúgó Szövetség (FRF) székhelyén előbb bejelentették az idei Román Kupa döntőtornájának két helyszínét, majd kisorsolták a párosításokat. A Futsal Klub Székelyudvarhely mind a felnőtteknél, mind pedig az U19-eseknél érdekelt volt.

A Jakab Zoltán által irányított gárda nem kaphatott könnyű ellenlábast, Fortuna istennő úgy akarta, hogy a címvédő Dévai Autobergamo legyen az ellenfél a Final Four elődöntőjében. A négyesdöntő szervezésére egyedül a Temesvári Informatica pályázott, így ő kapta a rendezési jogot, a Béga partiak játsszák a másik elődöntőt a Marosváráshelyi City`us ellen.

A torna időpontja egyelőre kérdéses, a tévés közvetítések függvényében március 18-19-én vagy 21-22-én rendezik. Az első nap lesznek az elődöntők, míg másnap a finálé.

Ami az U19-es mezőny illeti, itt nyolc csapattal szervezik a döntőtornát, a házigazda Kézdivásárhely lesz. A Szőcs Lóránd által irányított FK-nak az első körben a Temesvári Informaticával kell megküzdenie. Amnnyiben továbbjutnak, az elődöntőben a CSM Poli Iași–Viitorul Buzău párharc győztese vár rájuk.

Az ifiknél március 27-29. között rendezik a Román Kupát.

Román Kupa, négyesdöntő

elődöntők:
Futsal Klub Székelyudvarhely–Dévai Autobergamo
Temesvári Informatica–Marosvásárhelyi City’us

U19-es Román Kupa, negyeddöntő:

Temesvári Informatica–FK Székelyudvarhely

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..