A döntő tornán szerepelnek az ifik

0
1615
Fotó: Barabás Ákos.

Nem lesz elődöntő torna, egy helyszínen csap össze az ország legjobb tizenkét ifjúsági együttese. Az FK Székelyudvarhely is ott van a mezőnyben.

A végéhez érkezett a teremlabdarúgó U19-es bajnokság. A csoportkör és a selejtezőmeccsek után rendezik a döntő tornát. Előzetesen – a versenykiírás szerint – szerveztek volna még egy elődöntő tornát, ahol négy hármas csoportba sorolták volna a csapatokat, ezt követte volna a Final 4.

A versenybizottság úgy döntött, hogy a tizenkét állva maradt klub egy helyszínen, Piatra Neamț-on dönti el, hogy ki lesz az idei bajnok. Az FK Székelyudvarhely is ott van a mezőnyben.

A Mánya Szabolcs által irányított gárda a C csoportba kapott besorolást, ellenfelei a Korondi Junior és a Futsal Ceahlăul Piatra Neamț lesznek. Előbbivel május 23-án, csütörtökön 20 órától, utóbbival május 24-én, pénteken 18 óra 30 perctől játszik. Csak a csoportelső jut tovább.

Az elődöntőket vasárnap, a döntőt hétfőn rendezik.

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..