A forduló zárómeccse a miénk

0
415

A válogatott szereplése miatt egy kis szünet után folytatódik a pontvadászat. Hazai találkozót rendezünk, nem a hétvégén, hanem a hét elején lesz a párharc.

A teremlabdarúgó 1. Liga a harmadik fordulóval folytatódik. Az FK Székelyudvarhely a városi sportcsarnokban lép pályára, az újonc Bucovina Vicov gárdáját látja vendégül. A szakszövetség közzétette a játéknap pontos menetrendjét.

Ez alapján a Jakab Zoltán által irányított együttes október 2-án, kedden 18 órától játssza a soros meccsét. Ez lesz a forduló utolsó találkozója.

Az elmúlt héten a román válogatott Aradon az albánokkal játszott párosmeccset. Két FK-játékos volt a keretben: Andrei Grigoraș és Csoma Alpár. Mindkétszer a hazaiak diadalmaskodtak 3–1-re és 4–3-ra.

A fiúk kihasználták, hogy állt bajnokság, egy hetes edzőtáboron vannak túl, az együttes az edzéseket Székelyudvarhelyen, a Rákóczi Centerben tartotta, míg a fizikai tréningek a desági Zetevár Panzió szomszédságában voltak.

Az edzőtábort a Hargita Megyei Tanács támogatta.

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..