A harmadik teremtornára készülünk

0
644
Fotó: Beliczay László/Székely Sport.

Megfogyatkozott a teremlabdarúgó 1. Liga mezőnye, hét csapat folytatja a küzdelmeket. Kézdivásárhelyen rendezik a soron következő mérkőzéseket, követhetőek lesznek a képernyőn vagy az interneten.

A hetedik, nyolcadik és a kilencedik játéknap jön a futsal élvonalban. Ennek a tornának Kézdivásárhely lesz a házigazdája. Az FK Székelyudvarhelyre három nehéz mérkőzés vár.

Sorrendben a Luceafărul Buzău, a Galaci United és a Dévai Autobergamo lesznek az ellenfeleink. Az első összecsapás fontos a rájátszás felsőházába jutás szempontjából, utána az országot a Bajnokok Ligájában képviselő gárdával nézünk farkasszemet, aztán a Román Kupa döntőjének „visszavágója” következik.

Jó hír, hogy edzőnk, Jakab Zoltán ezúttal a keret összes játékosára számíthat.

Az 1. Ligából anyagi okok miatt kiállt a további küzdelmekből a Dunărea Călărași – eddigi eredményeit valószínűleg törlik.

A FK Székelyudvarhely mérkőzései a harmadik teremtornán:

7. forduló, szombaton 20 órától a Luceafărul Buzăuval (Futsal Romania YouTube és Facebook).

8. forduló, vasárnap 16 órától a Galaci Uniteddel (Pro X).

9. forduló, hétfőn: a Dévai Autobergamóval (16.00, Pro X).

A bajnokság állása: 1. Déva 16 pont/6 mérkőzés, 2. Csíkszereda 15/5, 3. Galac 10/5, 4. Buzău 9/6, 5. Székelyudvarhely 6/5, 6. Kézdivásárhely 0/4, 7. Kolozsvár 0/4.

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..