A harmadikért csapunk össze

0
1433
Fotó: Barabás Ákos.

Két pont választja el a két gárdát. A tavalyi döntőst látjuk vendégül, a mérkőzés kimenetele nagyban eldöntheti, hogy ki végez a dobogón az alapszakasz legvégén.

Az utolsóelőtti játéknaphoz érkezik a teremlabdarúgó 1. Liga mezőnye. Az alapszakasz 17. fordulójában az FK Székelyudvarhely számára hazai találkozó következik, a Galaci United gárdáját látja vendégül a városi sportcsarnokban.

A párharc a harmadik helyről dönthet, hiszen a két együttest két pont választja el a tabellán: a Galac 37, az Udvarhely 35 ponttal áll. FK-győzelem esetén a két fél helyet cserél. Ezért is roppant fontos összecsapásról van szó. Az őszi idényben 3–2-es sikert könyvelhettünk el idegenben.

A szakszövetség közzétette a mérkőzés időpontját, ez alapján az FK-United párharcot március 19-én, hétfőn 18 órától rendezzük. Érdemes elővételben beszerezni a belépőt a Notesz üzletben (Bethlen Gábor utca 5.).

A meccset élőben közvetíti a Futsal Romania Youtube- és Facebook-csatornája.

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..