A kupáért csatáznak az ifik

0
2789
A csoportkört az élen végezte a csapat.

Nem csak a kiírás, hanem az első ellenfél is új. A felnőttek után az ifik is nekivágnak a kupaküzdelemnek.

Hétfőtől szerdáig Kézdivásárhelyen rendezik az U19-es korosztály számára a Román Kupát. Ezen korosztálynak ebben az idényben vezették be a bajnokság mellett a kuparendszert. Nyolc együttessel rendezik a döntő tornát.

A mezőnyben ott van az FK Székelyudvarhely, a Szőcs Lóránd által irányított gárda célja, hogy hazahozza a serleget. „Úgy vágunk neki, hogy megnyerjük a kiírást, viszont az ellenfelek többségét nem ismerjük. Ezért is meccsről-meccsre kell vennünk az akadályokat. Kapusposzton vannak gondjaink, illetve Tifán Tamás sérült. Amennyiben azt a futsalt játsszuk, amit a legutóbb a Kolozsvár elleni bajnokin, akkor bárkit megverhetünk” – összegzett a tréner.

Az FK a Temesvári Informaticával kezd hétfőn 20 óra 15 perctől. A bánságiak úgy jutottak a nyolcas döntőbe, hogy selejtezőt játszottak a Kolozsvári Clujanával. Az első meccset utóbbiak 9–3-ra nyerték, a visszavágón a bánságiak fordítani tudtak, 12–3-ra diadalmaskodtak.

U19-es Román Kupa, Kézdivásárhely

negyeddöntők, március 27-én, hétfőn:

15.00 Inter Vaslui–Brassói Coltea (1)
16.45 Poli Iași–Viitorul Buzău (2)
18.30 Kézdivásárhelyi KSE–Resicabányai Muncitorul (3)
20.15 FK Székelyudvarhely–Temesvári Informatica (4)

elődöntők, március 28-án, kedden:

az 1-es győztese–a 4-es győztese
a 2-es győztese–a 3-as győztese

döntő, március 29-én, szerdán:

az elődöntők győztesei

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..