A magas szint biztosított

0
2183
Eddig jól ment itthon. Fotó: Pál Árpád.

Remek mérkőzésre van kilátás, reménykedünk, hogy szurkolóink előtt legyőzhetünk egy nagyon erős ellenlábast. Mindenkit várunk a városi sportcsarnokba.

Az FK Székelyudvarhely indítja a teremlabdarúgó 1. Liga kilencedik játéknapját. Ráadásul egy igazi futsalrangadóra van kilátás, hiszen a Temesvári Informatica lesz az ellenfél a városi sportcsarnokban. Az összecsapást október 28-án, pénteken 18 órától rendezzük.

A két együttest három pont, tehát egy győzelem választja el egymástól a táblázaton, igaz, hogy a bánságiak egy találkozóval kevesebbet játszottak. Egy ellenük aratott diadallal a távot hatpontosra növelhetjük – ez is megmutatja, hogy milyen fontos a mérkőzés végső kimenetele.

A hazai pálya előnye az idei kiírásban eddig mellettünk szólt, vagyis az eddigi három párharcunkon saját közönségünk előtt megnyertük: 8–2-re a Resicabányai Muncitorult, 5–2-re a Dunarea Calarasi-t és 9–6-ra a CSM Poli Iasi-t múltuk felül. Reméljük, hogy megmarad a lefújást követően is a pozitív mérlegünk.

Természetesen, nagyon sok múlik a közönségen is, így arra kérünk mindenkit, aki teheti, az jöjjön, sportszerűen buzdítsa a fiúkat. Ez mindig nagy lökést adott, átsegített a nehéz időszakokon.

A péntek délutáni találkozóra elővételben jegyeket az Aktakukac üzletben lehet vásárolni.

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..