A magasba emelnénk a kupát

0
2676
Fotó: Pál Árpád.

Négyen vannak még talpon, két mérkőzéssel számolunk. A Román Kupát próbáljuk hazaszállítani Temesvárról.

Hétfőn az elődöntőket, kedden pedig a finálét rendezik a teremlabdarúgó Román Kupa négyes döntőjében. Az eseménynek Temesvár a házigazdája, a mezőnyben ott van az FK Székelyudvarhely is. Épp a címvédővel kezdi a csatát.

Az ellenfél tehát a Dévai Autobergamo lesz, a találkozót hétfőn 17 óra 30 perctől élőben követhetjük a Futsal Romania Youtube-csatornán. A másik ágon a Temesvári Informatica és a Marosvásárhelyi City`us küzd meg – ezt a meccset 20 órától rendezik.

Az FK úgy jutott a Final Fourba, hogy két másodosztályos gárdát búcsúztatott, előbb a Csíkszeredai Imperial Wet, majd a Segesvári Pro Tineret ellen sikerült a diadal. A tavalyi kiírásban nem jutott a kupa négyesdöntőjébe a csapat, azelőtt pedig a székelyudvarhelyi tornán az elődöntőben maradtunk alul a Marosvásárhellyel szemben.

Az FK edzője, Jakab Zoltán bizakodó: „Nehéz ellenféllel találkozunk, Úgy fest, jelenleg a dévai keret a legerősebb az országban. Mi jól ismerjük őket, és az a célunk, hogy legyőzzük, döntőt akarunk játszani. Ha előre tekintünk, nagy kihívás két nap alatt legyőzni Dévát, és a fináléban több mint valószínű a Temesvárt. Megpróbálunk mindent, biztos vagyok benne, hogy tisztességesen helytállunk. A négyes döntőbe a legjobb csapatok jutottak, most bebizonyíthatjuk, hogy mi is az vagyunk”.

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..