A másodikban nem jegyeztek gólt

0
715
Fotó: Pál Árpád.

Az elsőben tízet lőttek. A pihenőt követően már nem potyogtak a találatok, csupán egyetlen született, az döntötte el a három pont sorsát.

Szerdán este az FK Székelyudvarhely ificsapata a teremlabdarúgó U19-es bajnokság csoportkörének negyedik fordulóját játszotta. A Szőcs László és Biró Attila által felkészített fiatalok a Segesvári Pro Tineret otthonában vendégszerepeltek.

Egy héttel ezelőtt nyertek a Maros megyeiekkel szemben a városi sportcsarnokban rendezett találkozón, most másképpen alakultak a dolgok. Igencsak fordulatos, sok góllal fűszerezett volt az első félidő, a védekezéssel nem igazán foglalkoztak a felek. Összesen tíz alkalommal vették be a kaput, 5–5 állt az eredményjelzőn.

A második felvonás merőben más volt. Igaz, hogy az FK sok helyzetet kidolgozott, megvolt a lehetőség, hogy eldöntse a találkozó kimenetelét. Nem tette, sőt a végjátékban az egyik húzóember, Gálfi Artúr megkapta a második sárga lapos figyelmeztetését, így kiállították.

A házigazda ekkor szerzett gólt, ami győztesnek bizonyult.

U19-es bajnokság, 4. csoport, 4. forduló:

Segesvári Pro Tineret–FK Székelyudvarhely 6–5 (5–5)
Gólszerzőink: Gálfi Artúr 2, Pál Szabolcs, Bálint Andor, Márton Attila.

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..