A nagyok a kupára, az ifik a derbire hangolnak

0
1345
Fotó: Barabás Ákos.

A bajnokság alapszakaszából egy játéknap maradt hátra, azt nem ezen a hétévégén tudja le a mezőny. A kupa négyes döntője jön. A fiatalok fontos összecsapást játszanak.

A Galaci United győzelmével zárult a teremlabdarúgó 1. Liga huszonegyedik játéknapja. A Duna partiak a Temesvári Informaticát győzték le 4–3 arányban, ezzel pedig a tabella élére ugrottak. Az FK Székelyudvarhely a harmadik helyről várja az utolsó fordulót – ezt jövő hétvégén rendezik, a Kézdivásárhelyi KSE otthonában lépünk pályára. Az már biztos, hogy vagy a harmadik, vagy a negyedik pozícióban zárjuk az alapszakaszt.

Addig is, a Román Kupa négyes döntőjét rendezik Temesváron. Az FK ott van a legjobb négy gárdát felvonultató mezőnyben. Az első elődöntőt mi játsszuk: március 20-án, hétfőn 17 óra 30 perctől a Dévai Autobergamo ellen. A másik ágon a házigazda Informatica a Marosvásárhelyi City`us-szal mérkőzik meg. A döntőt másnap, kedden 20 órától szervezik. A tervek szerint az első napi találkozókat a Futsal Romania Youtube-csatorna közvetíti, a finálét pedig a Digi Sport tévétársaság.

Az U19-es pontvadászat a nyolcadik fordulónál tart, a fiatalok hazai mérkőzést játszanak. Március 15-én, szerdán 18 óra 30 perctől a városi sportcsarnokban a Marosvásárhelyi City`us-t látja vendégül a Szőcs Lóránd által irányított gárda az első helyről várja az összecsapást, a nagyok után a kicsik is legyőznék a Maros partiakat.

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..