A szünetig eldőlt

0
1019

Remekül mutatkoztunk be ebben az idényben saját közönségünk előtt. A szurkolóink tíz találatot láthattak a városi sportcsarnokban, ebből hetet az első játékrészben mi szereztünk. Három pontot gyűjtöttünk.

Vasárnap délután a városi sportcsarnokban, mintegy hétszáz néző előtt fogadta az FK Székelyudvarhely a Resicabányai Muncitorult. A fiúk remekül kezdtek, gyorsan elhúztak, a 6. percben már 3–0-ra vezettünk.

A folytatásban kapaszkodott a vendégcsapat, de helyén volt kapusunk, Grigoras is, aki kisbüntetőt hárított. A pihenő előtt két ellentámadást is értékesítve, 7–1-es előnnyel mehettünk az öltözőbe.

Ezt az előnyt a második játékrészben megtartottuk, így megszereztük az idei kiírás első győzelmét, első három pontját.

A folytatásban egy hét múlva Déván játszunk.

Teremlabdarúgó 1. Liga, alapszakasz, 3. forduló:

FK Székelyudvarhely–Resicabányai Muncitorul 8–2 (7–1)
Gólszerzők: Szőcs László (2., 19., 38.), Miklós (4.), Kedei (6.), Popescu (18. – öngól), Mánya (19., 20.), illetve Otero (11.), Mitru (40.).
FK: Grigoraș – Szécsi, Miklós, Szőcs László, Mánya. Csere: Klein (kapus), Biró, Silion, Szőcs Lóránt, Kedei, Szabó, Hadnagy, Gálfi, Boda. Edző: Jakab Zoltán.

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..