A válogatottal az Eb-re mennének

0
1447
A két udvarhelyi megszokott tagja a válogatottnak.

Az alapszakasz és a rájátszás közötti időszakban a román válogatottra figyel a teremlabdarúgó-szerető közönség. Két FK-játékos van a keretben.

Ebben a periódusban Európa-szerte Eb-selejtezőket rendeznek. A román futsalválogatott a 4-es csoport házigazdája, a Robert Lupu által felkészített együttes Călărași-on lép pályára. A kvartett másik három tagja Portugália, Finnország és Lettország.

A jövő évi, szlovéniai kontinenstornára a csoport első helyezettje egyenes ágon kijut, míg a csoportmásodikok, illetve a legjobb harmadik pótselejtezőt játszanak.

A román nemzeti csapat tagja két FK Székelyudvarhely-játékos, kapusunk, Andrei Grigoraș és mezőnyjátékosunk, Szőcs László.

A házigazda előbb április 8-án, szombaton 19 órától kezd a finnekkel, egy napra rá a lettek következnek – szintén 19 órától, míg a zárómeccsen április 11-én, kedden 18 órától a portugálokkal néznek farkasszemet.

Előbbi két találkozót a Futsal Romania Youtube-csatornán lehet élőben követni, míg a luzitánok elleni párharcot a Digi Sport tévétársaság sugározza.

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..