A végén ment el a találkozó

0
853
Fotó: Pál Árpád.

Nagy előnyt szerezhetett volna az ificsapat, amennyiben itthon tartja a három pontot a második helyezettel szemben. Így is maradtunk az első helyen.

Szerdán délután fontos mérkőzésen lépett pályára az FK Székelyudvarhely az U19-es bajnokságban. A városi sportcsarnokban az ifibajnokság 4-es csoportjának 9. fordulójában a Segesvári Pro Tinteretet látta vendégük a Szőcs László és Biró Attila által irányított gárda.

A két együttest négy pont választotta el egymástól a tabellán, az FK egy esetleges győzelemmel nagy vonalakban megalapozhatta volna a későbbi csoportelsőséget. A két fél nem esett egymásnak az első félidőben, inkább a biztonságra törekedtek. Ennek megfelelően csupán egy gól született, azt a vendégek szerezték.

A második játékrész merőben más volt, egymás után jegyezték a találatokat. 3–3-ig teljesen kiegyenlített volt a csata, ezt követően elhúzott az ellenlábas, a végjátékban már kockáztatnunk is kellett, így vereséget könyvelhettünk el.

A csoportot az FK Székelyudvarhely vezeti – úgy, hogy egy meccsel kevesebbet játszott, mint a Segesvár. Még négy találkozó van hátra az alapszakaszból.

U19-es bajnokság, 4-es csoport, 9. forduló:

FK Székelyudvarhely–Segesvári Pro Tineret 3–7 (0–1)
Gólszerzőink: Csergő Szilárd 2, Balázs Norbert.

A csoport állása: 1. FK 18 pont/8 meccs, 2. Segesvár 17/9, 3. Marosvásárhely 7/7, 4. Kolozsvár 4/8.

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..