Adományakció az első hazai mérkőzésen

0
1723

Az FK Székelyudvarhely is csatlakozik a Hargita Megyei Asztalitenisz adománygyűjtő felhívásához. A szövetség elnöke, György István gyűjtést indított el a pár héttel ezelőtt a tragikus motor-balesetet követően árván maradt Vetésy-ikerpár számára – a szüleik vesztették életüket balesetben.

Vetésy Norbert román asztalitenisz-bajnoki ezüstérmes volt tavaly korcsoportjában, ezenkívül számos hazai és nemzetközi tornán állhatott a dobogóra. A befolyt összeget a fiatalok segítésére fordítják, ezzel támogatva őket Ehhez az akcióhoz csatlakozik ezúttal az FK Székelyudvarhely is.

A soron következő hazai találkozó teljes bevételét az ikerpárnak ajánlja fel a teremlabdarúgó-csapat. Ez azt jelenti, hogy a vasárnap 18 órától kezdődő, Muncitorul Resicabánya elleni bajnoki találkozón értékesített belépők összegét felajánljuk a fiataloknak. Akik bérlettel rendelkeznek, azok számára két lehetőség van, hogy hozzájáruljanak a segélyhez. Az egyik, hogy megvásárolják a helyükre szóló jegyet, illetve, hogy a városi sportcsarnok előterébe felállított urnába pénzt dobnak (ezt a találkozó szünetéig tehetik meg).

Természetesen, az FK-játékosok, a szakmai stáb, illetve a támogatók is csatlakoznak az akcióhoz.

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

MEGOSZTÁS
Előző cikkMihály Zoltán
Következő cikkA szünetig eldőlt

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..