Alaposan megdolgozott diadal az aranyérmesnél

0
1282
Fotó: Barabás Ákos.

A pontokért utaztunk a címvédőhöz. Irányítottuk a találkozót, megszenvedtünk, hogy gólokat rúgjunk. A végjátékban összehoztuk a győzelmet.

Az FK Székelyudvarhely mérkőzése indította a teremlabdarúgó 1. Liga alapszakaszának tizennegyedik fordulóját. A fiúk a Temesvári Informatica otthonában vendégszerepeltek, az ellenlábas alaposan átalakult a téli szünetben.

A Grigoraș – Mánya, Szécsi, Miklós, Hadnagy kezdősorral indítottunk, mezőnyben a Kedei, Szőcs, Csala, Csoma négyes váltotta őket. Az elejétől megragadtuk a kezdeményezést, támadtunk, sok helyzetet kidolgoztunk.

Igaz, hogy ezek rendre kimaradtak, az első tíz percben Csala és Kedei előtt adódott gólszerzési lehetőség. A pihenő előtt azért csak összejött, Miklós löketét még fogta a hálóőr. A következő támadásnál tehetetlen volt, teljesen kipasszoltuk a védelmet, Szécsi közelről bepöccintette (0–1).

A második felvonásban is hasonló volt a játék képe, mint az elsőben. Az FK határozottabban jött ki, szerette volna eldönteni mihamarabb a három pont sorsát. Csakhogy, egymás után hagytuk ki a jobbnál jobb lehetőségeket. Az Informatica a 35. percben egy ellentámadást a hálóba vágott (1–1).

Mánya és Szécsi lövése is a kapufáról pattant ki. Folyamatosan nyomás alatt tartottuk a hazaiak kapuját, az utolsó két percben mezőnyjátékosra cseréltük kapusunkat.

Másfél minutummal a dudaszó előtt tört meg a jég, Miklós hétről a bal felsőbe bombázta (1–2). Minimális különbséggel nyert az FK Székelyudvarhely, fontos diadalt arattunk.

A bajnokság kis szünetet vesz, a válogatottak barátságos mérkőzéseket játszanak, majd a Román Kupa nyolcaddöntőit rendezik.

Teremlabdarúgó 1. Liga, alapszakasz, 14. forduló:

Temesvári Informatica–Futsal Klub Székelyudvarhely 1–2 (0–1)
Gólszerzők: Adrian Nastai (33.), illetve Szécsi Barna (15.), Miklós Tamás (39.).

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..