Álomkezdés után pontmentés

0
1202
Szőcs László góljával hoztuk egálra. Fotó: Pál Árpád.

Minden jól indult az évad első hazai mérkőzésén, hárommal vezettünk a bronzérmessel szemben. A végén nekünk kellett szaladnunk, hogy meglegyen a döntetlen.

A teremlabdarúgó 1. Liga alapszakaszának 3. fordulójában először játszott hazai közönség előtt az FK Székelyudvarhely a 2017/18-as kiírásban. Hétfőn este a városi sportcsarnokban telt ház fogadta a fiúkat, így remek hangulatban kezdődhetett a Temesvári Informatica elleni összecsapás.

Valóban remekül is indítottuk a találkozót, nem csak mezőnyben voltunk aktívabbak, hanem a távoli lövések mind utat találtak a hálóba. Szécsi Barna próbálkozása a jobb alsóban kötött ki, ezt követte Mánya Szabolcs két lökete – a második igazi bombagól, majdnem félpályáról (3–0).

A bánságiakat nem törte le a három bekapott találattól, amilyen gyorsan hátrányba kerültek, olyan hamar – négy perc alatt visszajöttek a meccsbe: hárommal válaszoltak A szünetben döntetlen volt az állás (3–3).

A második félidőt is a kiegyenlített játék jellemezte, csakhogy ezúttal a bronzérmesek találtak be, a 29. perctől átvették a vezetést. Építkeznünk kellett újból, a helyzetek megvoltak, valahogy mindig egy kis szerencse hiányzott.

A végjátékban mezőnyjátékosra cseréltük kapusunkat, úgy rohamoztunk. Az idő vészesen fogyott, a csattanó pedig 26 másodperccel a végső sípszó előtt érkezett. Gyorsan elvégzett oldalrúgást követően Szőcs Lászlóhoz került a labda, aki higgadtan begurította.

A játék képe alapján igazságos eredmény született, az egy pontért alaposan megdolgoztunk egy remek ellenlábassal szemben.

Teremlabdarúgó 1. Liga, alapszakasz, 3. forduló:

FK Székelyudvarhely–Temesvári Informatica 4– 4 (3–3)
Gól: Szécsi Barna (5.), Mánya Szabolcs (6., 8.), Szőcs László (40.), illetve Milos Simic (11.), Savio Valadares (13., 29.), Robert Lupu (15.).

A mérkőzésről készített közvetítés itt nézhető vissza.

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..