Az élen maradtak az ifik

0
2312
Fotó: Pál Árpád.

Elmaradt találkozót pótoltak a fiatalok. Nem lepődtek meg azon, hogy az ellenlábas már az elejétől mezőnyjátékosra cserélte kapusát. Kihasználták a lehetőségeket.

Szombaton egy elhalasztott találkozót pótol be az FK Székelyudvarhely a teremlabdarúgó U19-es bajnokság csoportkörében. A nyolcadik játéknap összecsapásán a Szőcs László és Biró Attila által irányított gárda a Marosvásárhelyi City`us otthonában lépett pályára.

A házigazdák az első perctől a kapus nélküli játékot alkalmazták, igaz, hogy az első játékrészben nem nagy sikerrel. Gólt nem sikerült szerezniük – bár nagyrészt ők irányítottak –, a szünet előtt az FK-nak sikerült betalálnia.

A második félidőben is hasonlóan alakultak a dolgok, ekkor már több gól született. Végig az udvarhelyiek voltak előnyben, hazahozták a három pontot a fiatalok.

Ezzel a győzelemmel megtartotta vezető pozícióját a 4-es csoportban az FK Székelyudvarhely, az alapszakaszból még két forduló van hátra – ez egyben azt is jelenti, hogy biztosan ott lesznek a következő körben az ifik.

U19-es bajnokság, 4-es csoport, 8 forduló:

Marosvásárhelyi City`us–FK Székelyudvarhely 2–4 (0–1)
Gólszerzőink: Bálint Andor 2, Somodi Tamás, Balázs Norbert.

A csoport állása: 1. FK Székelyudvarhely 21 pont/10 meccs, 2. Segesvári Pro Tineret 20/10, Kolozsvári Clujana 7/9, 4. Marosvásárhely 7/9.

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..