Az elsőt követően hengereltünk

0
724
Fotó: Pál Árpád.

Sokat kellett várnunk az első találatra, nehezen indult be a gólgyártás. Miután megtört a jég, pillanatok alatt eldöntöttük a győztes kilétét.

Vasárnap délután a teremlabdarúgó 1. Liga alapszakaszának negyedik játéknapján az FK Székelyudvarhely a Marosvásárhelyi City`us otthonában lépett pályára. A székely derbin a felek nyílt mérkőzést játszottak, főképp az első felvonásban rengeteg helyzetet kidolgoztak.

Sokat ki is hagytak. Mindkét kapus brillírozott, a labda pedig nem akart megpihenni a hálóban. Az FK-nak volt valamivel több gólszerzési lehetősége, a fiúk egymás után dolgozták ki ezeket, csakhogy az utolsó mozzanatba rendre hiba csúszott.

Andrei Grigoras kisbüntetőt hárított a 15. percben, kicsire rá végre megtört a jég: Szécsi Barna egy szögletet követően betalált. A pihenőig még Miklós Tamás mattolta a védelmet és a kapust (0–2).

Merőben más volt a második játékrész, hiszen ekkor könnyebben születtek a gólok. Kanyó Szilárd is jegyzett egyet – az FK-mezben az elsőt, gyorsan elhúztunk, a 30. percben már beállítottuk a későbbi végeredményt (1–7).

Edzőnk, Jakab Zoltán minden nevezett teremlabdarúgónak megadta a játéklehetőséget, így a végjátékban Gáspár Sándor is beállt a kapunkba – számára is ezek volt az első élvonalbeli percek.

Teremlabdarúgó 1. Liga, alapszakasz, 4. forduló:

Marosvásárhelyi City`us–FK Székelyudvarhely 1–7 (0–2)
Gólszerzőink: Szécsi Barna (17., 29.), Miklós Tamás (20.), Kanyó Szilárd (23.), Hadnagy István (24.), Bíró Attila (27.), Szőcs László (30.).

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..