Az ifik a továbbjutás küszöbén

0
1002
Fotó: Barabás Ákos.

A fiúk komolyan vették a kupamérkőzést, a feladatot. Már az első találkozón nagyban eldőlt, hogy melyik csapat jut a következő körbe.

Pénteken délután a városi sportcsarnokban rendezték az U19-es Román Kupa nyolcaddöntőjének odavágóját. Az FK Székelyudvarhely a Kolozsvári Clujana együttesét látta vendégül.

Az Andrei Grigoraș és Mánya Szabolcs által irányított fiatalok erőteljesen indították a meccset, az elején szereztek két szép találatot. A folytatásban is mi irányítottuk a találkozót, sokkal többet voltunk játékban, alakítottunk ki lehetőségeket. A szünetre négygólos előnnyel mehettünk (5–1).

A második félidőben is a mi akaratunk érvényesült, jó játékot mutatva, az összes benevezett játékos pályára lépett. Az ifi teremlabdarúgók meghálálták a bizalmat, a lefújásig tízszer vették be a kaput. Nagy vonalakban eldőlt a továbbjutó sorsa.

A visszavágót egy hét múlva rendezik.

U19-es Román Kupa, nyolcaddöntő, odavágó:

FK Székelyudvarhely–Kolozsvári Clujana 10–3 (5–1)
Gólszerzőink: Balázs Norbert 3, Balázsi Attila 2, Lukács Barna, Schram Péter, Bálint Andor, Orbán Róbert, Kerestély József.

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..