Az ifiknek nem sikerült

0
2783
Fotó: Pál Árpád.

Egész mérkőzésen futottak az eredmény után a fiatalok. A fontos momentumokban az ellenlábas szerezte a gólokat – ez volt a meghatározó.

Szerdán este a városi sportcsarnokban lépett pályára az FK Székelyudvarhely U19-es együttese az országos bajnokság csoportkörének nyolcadik játéknapján. A Szőcs Lóránd által irányított gárda az egy héttel ezelőtti kisiklást próbálta meg kijavítani – ekkor Segesváron szenvedtek vereséget – a Marosvásárhelyi City`us elleni mérkőzésen.

Jobban kezdtek a vendégek, ők jegyezték az első találatokat, ez pedig löketet adott számukra. Az udvarhelyiek jól építkeztek, rendre próbálták ledolgozni a hátrányt, viszont a gépezetbe mindig került egy kis porszem. A pihenőre 4–2-es vásárhelyi vezetéssel mehettek a felek.

A második félidő is hasonló játékot hozott, a fontos pillanatokban az ellenlábas jobb döntéseket hozott, ezeket pedig gólra váltotta. Az FK megtartotta első helyét a tabellán, igaz, hogy egy mérkőzéssel többet játszott mint a Kolozsvári Clujana.

Egy hét múlva épp a kincses városban lép pályára a csapat, az sorsdöntő lehet a csoportelsőség szempontjából.

U19-es bajnokság, 4. csoport, 8. forduló:

FK Székelyudvarhely–Marosvásárhelyi City`us 4–8 (2–4)
Gólszerzőink: Tifán Tamás, Somodi Csaba, Bálint Andor, Péter Dávid.

Az állás: 1. FK 15 pont/8 meccs (63–44), 2. Kolozsvári Clujana 15/7 (40–35), 3. Marosvásárhely 9/8, 4. Segesvári Pro Tineret 6/7.

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..