Az igazi harc csak most jön

0
1832
A rájátszás ágrajza.

Azt már tudtuk, hogy kivel játszunk az első körben. Lehet számolgatni, fejtegetni, hogy miként alakulhat a play-off kimenetele. Itt az ágrajz.

A hétvégén zárult a teremlabdarúgó 1. Liga alapszakasza. Az oda-visszavágókat követően az FK Székelyudvarhely a harmadik helyet szerezte meg –amennyiben nem lenne rájátszás, akkor a bronzérmet akasztották volna a fiúk nyakába.

A neheze viszont most következik, az első nyolc helyezett ugyanis egyenes kieséses rendszerű play-offot játszik. Minden párharc az egyik fél két győzelméig tart, úgy, hogy a jobban rangsorolt gárda játszhat két találkozót hazai környezetben.

Az FK ellenlábasa az első körben, vagyis a negyeddöntőben a hatodik pozícióban zárt klub, a címvédő Marosvásárhelyi City`us lesz. A versenykiírás szerint az első találkozót idegenben játsszuk, a másodikat – és amennyiben szükséges a harmadikat – a városi sportcsarnokban. Az első összecsapást április 13-18 közötti időszakban rendezik.

Amennyiben sikerrel veszi az akadályt az FK, akkor az elődöntőben a Dévai Autobergamo–CSMS Iași párharc továbbjutóval néz farkasszemet.

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..