Az újonctól elhoztuk a pontokat

0
1006
Fotó: Barabás Ákos.

A döntő pillanatban zsinórban három gólt vágtunk – ez volt a győzelem kulcsa. Ha nem is sziporkázó játékkal, megszereztük azt, amiért mentünk.

Vasárnap este lépett pályára az FK Székelyudvarhely a teremlabdarúgó 1. Liga alapszakaszának hetedik játéknapján. Fontos volt a pontok megszerzése a bajnokság egyik újoncának, a Gloria Buzăunak az otthonából.

A Jakab Zoltán által irányított csapatunk a két megszokott sort használta: a Grigoraș – Szécsi, Mánya, Csoma, Miklós kezdőt mezőnyben a Csala, Szőcs, Kedei, Hadnagy négyes váltotta (pályára lépett még: Bálint). Mindkét együttes alaposan odatette magát már az első pillanatoktól.

A hazaiak valamivel több lehetőséget alakítottak ki, Grigoraș rendre a helyén volt. A gólszerzés az FK-nak jött össze előbb, Szécsi egy szabadrúgást zúdított tíz méterről a hálóba. A szünetig egy szép akció révén az ellenlábas összehozta az egyenlítést (1–1).

A második félidőben jobb játékot mutattak a fiúk. Még az elején nem sikerült a gólszerzés, félóra elteltével, négy perc alatt háromszor vették be a Gloria kapuját: Miklós, Szécsi és Csala találatai azt jelentették, hogy elhúztunk 4–1-re.

A végjátékban a házigazda odatette magát, feljött egy találatra, a döntő szituációkban jól tartottuk magunkat. Kivédekeztük, hazahoztuk a három pontot.

1. Liga, alapszakasz, 7. forduló:

Gloria Buzău–FK Székelyudvarhely 3–4 (1–1)
Gólszerzőink: Szécsi Barna (13., 31.), Miklós Tamás (30.), Csala Zsolt (34.).

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..