Bérletárusítás, barátságos mérkőzés

0
775

Sem a jegy-, sem pedig a bérletár nem módosult, kezdjük az értékesítésük. Újabb hazai felkészülési találkozót ütemeztünk be.

Az FK Székelyudvarhely vezetőségének döntése értelmében nem változik a jegy-, illetve a bérletár a soron következő szezonra. Vagyis, 6 (diákoknak és nyugdíjasoknak), illetve 9 lejbe kerülnek a belépők a 2018/19-es idény alapszakasz meccseire. A rájátszásban 9, illetve 12 lejt kell fizetni a belépőért.

Idén is lehetőség lesz a bérletvásárlásra. Kétféle típust kínál az FK, az egyik a szurkolói kategória, ezek ára 80 (diákoknak és nyugdíjasoknak), illetve 120 lej.

A másik a támogatói bérlet, melynek ára 300 lej. Ez – mint a neve is mutatja –, a belépés és az ülőhely meghatározása mellett tartalmaz még pénzbeli támogatást az együttesnek.

Minden bérlet személyesített lesz, érvényesek az összes hazai rendezésű találkozóra: alapszakasz, rájátszás, kupameccs.

A bérleteket a Notesz üzletben (Bethlen Gábor utca 5. szám) lehet megvásárolni.

Ezen a héten barátságos találkozót játszik az FK Székelyudvarhely. Csütörtökön 20 órától a városi sportcsarnokba a Dévai Autobergamo látogat. A meccsre a belépés díjtalan.

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..