Beugrunk egy tornára

0
2437
Fotó: Sinka-Király Levente.

Az utolsó pillanatban hívott meg a házigazda, mely elfogadta a feltételünket, hogy változtassanak a kiíráson. Felkészülési tornára utazik a csapat.

Egy visszalépő miatt az FK Székelyudvarhely kapott meghívást a Iași Kupára. Kis egyeztetést követően elfogadta ezt, miután a házigazda, a CSM Poli elfogadta azon kitétünket, hogy módosítsanak a párosításokon.

A csütörtöki és pénteki felkészülési tornán a moldovai bajnok, a Classic Kisinyov, valamint a teremlabdarúgó 1. Liga tavalyi ezüstérmese, a Galaci United vesz részt a házigazda és az FK mellett. Az első nap a moldovai aranyérmessel kezdünk, másnap pedig az eredmények függvényében a kisdöntőben, vagy a fináléban léphetünk pályára.

„Miután kisorsolták a bajnokság menetrendjét, kiderült, hogy a Iași-al az első fordulókban megmérkőzünk, így ezt a párosítást elszerettük volna kerülni. Ha úgy alakulnak a dolgok, akkor két jó meccset játszhatunk, egy bajnokcsapattal, valamint remélhetően a Galaccal. Nehéz ellenfeleket találni, így ez a két barátságos találkozó nagyon jól jön” – mondta edzőnk, Jakab Zoltán.

Az FK tizennégyes kerettel utazik a felkészülési tornára.

Iași Kupa

augusztus 10-én, csütörtökön:

CSM Politehnica Iaşi–Galaci United (17.00)
Classic Kisinyov–FK Székelyudvarhely (19.00)

augusztus 11-én, pénteken:

kisdöntő (9.00)
döntő (11.00)

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..