Búcsúmeccsel keverjük a bajnokit

0
1420
Fotó: Pál Árpád.

Különleges találkozó lesz a soron következő. Az udvarhelyi teremlabdarúgó-csapat két meghatározó tagjától köszönünk el. Pályára lépnek a hivatalos összecsapáson.

Hétvégén a teremlabdarúgó 1. Liga alapszakaszának ötödik fordulóját rendezik. Az FK Székelyudvarhely hazai környezetben lép pályára, a Sepsi Futsal gárdáját látja vendégül. A szakszövetség közzétette a párharc pontos időpontját.

Ez alapján a háromszékiekkel szembeni összecsapást október 8-án, vasárnap 19 órától rendezzük a városi sportcsarnokban. Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy jegyeket elővételben a Notesz üzletben (Bethlen Gábor utca 5. szám) lehet vásárolni munkanapokon. A meccsnapon a sportlétesítmény kasszája másfél órával a kezdő sípszó előtt nyit.

Különleges találkozó lesz a vasárnap esti, az FK vezetősége, szakmai stábja, játékosok, valamint a szurkolók ekkor mondanak köszönetet, búcsút intenek két meghatározó játékosunknak: Klein Lászlónak és Mihály Zoltánnak.

Mindketten utoljára öltik magukra az udvarhelyi mezt, mivel leigazolt játékosok, így pályára léphetnek a bajnoki párharcon, pár perc játékot követően méltatjuk pályafutásukat, megköszönjük az áldozatos munkájukat.

Érdekességképp, mindketten szerepeltek mind az FK, mind a Sepsi színeiben, így az ellenlábas is jelezte, ők is méltóképpen mondanak búcsút karrierjüknek.

Érdemes lesz tehát kilátogatni a találkozóra, a bajnoki meccsen ugyanis nosztalgikus pillanatokat is megélhetünk, utoljára tapsolhatjuk meg két kedvencünket.

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..