Edzés hátán edzés

0
1538
Alapoznak az új idényre. Fotó: Pál Árpád.

Az élvonal együttesei közül elsőként kezdtük el a felkészülést a soron következő idényre. Egy hetet már letudtak a fiúk, ezen a héten is a tréningeken lesz a főszerep.

Az FK Székelyudvarhely a múlt hét elején gyűlt össze először, a keret nekivágott a felkészülési időszaknak. Mint arról már beszámoltunk, voltak távozók és érkezők, mint ahogy utóbbiak tábora még gyarapodhat.

Egyelőre nem sok újdonságról tudunk beszámolni. Ezen a héten a fiúk naponta kétórás tréningen vesznek részt a Rákóczi Centerben. Opcionálisan erőnléti foglalkozásokra mehetnek a Fit Feel fitneszcentrumba a játékosok délutánonként.

A szakmai stábnak nem sikerült lekötnie tesztmérkőzéseket, ugyanis az 1. Ligában szereplő együttesek nagy része ezen a héten kezdte, kezdi el a felkészülést. A kluboknak július végéig kell jelezniük indulási szándékukat a pontvadászatba.

A tervek szerint a 2017/18-as szezonban tíz klub versenghet a bajnoki címért az élvonalban, az alapszakasz sorsolását augusztus 3-án tartják.

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..