Edzőtáborban hangoltak a fiúk

0
1516

Nem csak a válogatottak vonultak összetartásra. Az FK Székelyudvarhely kellemes környezetben szerzett erőt a soron következő feladatokhoz. Reménykedünk, hogy ezek pontokban is meglátszanak a tabellán.

Amint már arról hírt adtunk, az elmúlt héten a román teremlabdarúgó-válogatott tartott edzőtábort Cheile Grădiștei-en, ezekben a napokban pedig az ifjúsági keretet is ugyanoda hívta össze a szövetségi kapitány.

Az FK Székelyudvarhely kerete is kimozdult a megszokott környezetéből, a Zetevár Panzió központtal edzőbort tartott. A városi sportcsarnok elfoglaltsága miatt épp jókor jött ez. A remek hangulatú tábor reméljük, hogy megfelelő löketet ad a folytatásra, a bajnokságban pedig ez minél több megszerzett ponttal jár.

Az FK trénere, Jakab Zoltán nem számíthatott a nemzeti ifiválogatottba behívott két játékosára, Bíró Attilára és Hadnagy Istvánra, a többiek viszont ott voltak, összesen tizenhat teremlabdarúgó vett részt a kilenc napos eseményen.

Az együttes az edzéseket Székelyudvarhelyen, a Rákóczi Centerben tartotta, míg a fizikai tréningek a panzió szomszédságában voltak.

Az edzőtábort a Hargita Megyei Tanács támogatta.

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..