Egy meccs dönt a bronzról

0
1569
Fotó: Sinka-Király Levente.

Az idény utolsó találkozója jön, a kérdés, hogy ki áll fel a dobogóra. Ellenfelünk lemondott a visszavágóról, így itthon tehetjük meg ezt a lépést.

Az FK Székelyudvarhely a rájátszás csoportkörében a második helyen végzett, ez pedig azt jelenti, hogy lemaradt a döntőről, a kisdöntőben léphet pályára. Az ellenfél a tavalyi kiírás bajnoka, a Dévai Autobergamo lesz.

A bajnokság versenykiírása szerint a bronzmeccset oda-visszavágó rendszerben rendezik, vagy – amennyiben a két csapatvezetés beleegyezik, akkor egyetlen találkozó dönt a harmadik helyről. A Hunyad megyei alakulat jelezte, nem kíván hazai környezetben szerepelni, belemegy, hogy egy összecsapáson lépjen pályára, ráadásul nem kérte, hogy semleges környezetben legyen az ütközet, hanem az FK lehet a házigazda.

A szakszövetség kijelölte a mérkőzés pontos időpontját, ez alapján a kisdöntőt május 17-én, csütörtökön 19 órától rendezik a városi sportcsarnokban.

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..