Egyre tizennégyet pakoltunk

0
1263
Fotó: Pál Árpád/archív.

Az elsőt még az ellenfél jegyezte. Gyorsan jött rá a válasz, a vezetés átvétele. Kipipáltunk egy kötelező győzelmet.

A teremlabdarúgás igazi székely rangadóját rendezték pénteken este a városi sportcsarnokban. Az alapszakasz 13. játéknapján az FK Székelyudvarhely a szebb napokat is megélt Marosvásárhelyi City`us-t látta vendégül.

Az FK a Grigoraș – Biró, Szécsi, Kedei, Hadnagy kezdősorral indította a találkozót – ezt a Máté, Szőcs, Kanyó, Csala négyes váltotta (pályára lépett még Bálint – Boda, Bálint). Már az elejétől irányítottuk a meccset, sok helyzetet kialakítottuk, ezek rendre kimaradtak.

A jeget a vendégek törték meg, egy ellentámadást góllá váltottak a 11. percben. Még ebben a minutumban jött az egyenlítés Kedei Barna közelről bepöckölt egy átadást. Továbbra is nyomtunk, a vezetést a 14. percben vettük át, Szőcs László bombázta szélről a kapus lábai között a labdát.

Még a szünetig újabb udvarhelyi találatok születtek, Kedei duplázott, Hadnagy István szépen átemelte a hálórőt, Biró Attila mértani pontossággal lőtte a jobb alsóba. Megnyugtató előnnyel mehettünk vissza az öltözőbe (5–1).

A második játékrészben ott folytattuk, ahol abbahagytuk. Szécsi Barna bombagólt lőtt, Máté József pedig egy perc leforgása alatt kettő vágott be.

Az udvarhelyi teremlabdarúgás fennállásának legfiatalabb mesterhármasát ezen a párharcon jegyeztük: Bálint Andor két perc alatt háromszor zörgette meg a hálót. A 16 éves játékosunknak emlékezetes marad ez a meccs.

Nagyon sima diadal lett a legévégén. Az FK a 2017-es esztendő utolsó összecsapását jövő héten a Sepsi Futsal otthonában játssza.

Teremlabdarúgó 1. Liga, alapszakasz, 13. forduló:

FK Székelyudvarhely–Marosvásárhelyi City`us 14–1 (5–1)
Gól: Kedei Barna (11., 18.), Szőcs László (14.), Hadnagy István (15., 40.), Biró Attila (17., 26., 36.), Szécsi Barna (21.), Máté József (24., 24.), Bálint Andor (34., 35., 36.), illetve Alexandru Pop (11.).

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..