Ekkor indítjuk a rájátszást

0
839
Fotó: Pál Árpád.

Az ifik bebiztosíthatják első helyüket a tabellán, ezzel pedig elérhetik az országos döntőn való részvételt. A nagyok két hét múlva lépnek pályára, kijelölték a play-off mérkőzésének első időpontját.

Ezen a héten az FK Székelyudvarhely U19-es csapatának szoríthatunk. A Szőcs Lóránd által felkészített ifik nagy lépést tehetnek, hogy bebiztosítsák az első helyet a tabellán. Ez egyben azt is jelenti, hogy bejutnának az országos döntő legjobb nyolc gárdáját felvonultató mezőnyébe.

Ehhez április 7-én, pénteken le kell győzniük a rangsorban második helyen tartózkodó Kolozsvári Clujanát. A találkozót 16 órától rendezik a városi sportcsarnokban. Egy siker esetén hat pontra húznának el a kincses városiaktól, a csoportkörből pedig két párharc marad még hátra.

Ami a felnőtt gárdát illeti, ők a rájátszásra hangolnak. A versenykiírás szerint a Marosvásárhelyi City`us lesz az ellenfél az első körben. Az egyik fél két győzelméig tartó párharcot idegenben kezdi a Jakab Zoltán által irányított csapat, a másodikat – és amennyiben szükséges – a harmadikat saját közönségünk előtt vívhatjuk meg.

A Román Labdarúgó Szövetség (FRF) hivatalos honlapján közzétett információ szerint a play-off első felvonását április 18-án, kedden 18 órától játsszuk a Maros parti városban.

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..