Ennyit sohasem rúgtunk

0
1018
Fotó: Barabás Ákos.

Az elsőt az ellenlábas szerezte, onnan kezdve egymás után ontottuk a gólokat. Az idei pontvadászat legkategorikusabb diadalát arattuk.

Papíron könnyűnek ígérkezett a teremlabdarúgó 1. Liga tizedik játéknapjának vasárnap délutáni összecsapása. A városi sportcsarnokban az FK Székelyudvarhely a Resicabányai Muncitorult látta vendégül.

A Grigoras – Mánya, Biró, Miklós, Szőcs kezdősorral indítottunk, a mérkőzésen minden benevezett játékosunk pályára lépett (Bálint – Hadnagy, Kedei, Kanyó, Csala, Boda, Gálfi). A majdnem teljesen ifi korosztályú sportolókból álló vendégcsapat lőtte az első gólt.

A hátrányt gyorsan ledolgozták a fiúk, csak ők voltak mezőnyben, irányították a találkozót. Egymás után potyogtak a találatok, Mánya Szabolcs egy perc leforgása alatt mesterhármas jegyzett. A tizedik találatunkat már a 15. percben bepöccintettük.

A szünetben 15–2 volt az állás. A játék kép a második játékrészben sem változott. A fiúk alaposan kiszolgálták a közönséget. Majdnem elértük, hogy a tabella első helyére ugorjunk fel, ehhez huszonöt góllal kellett volna nyernünk.

Ezzel az eredménnyel az FK az idei pontvadászat legnagyobb különbségű eredményét jegyezte, egyben az egy találkozón szerzett legtöbb gól is a miénk. Ezt eddig a 17–1-es Déva–Marosvásárhely párharc tartotta.

Teremlabdarúgó 1. Liga, alapszakasz, 10. forduló:

FK Székelyudvarhely–Resicabányai Muncitorul 24–3 (15–2)
Gól: Hadnagy István (4., 6., 15., 16.), Kanyó Szilárd (8., 20.), Miklós Tamás (9., 17., 34.), Biró Attila (11., 19., 34., 38.), Mánya Szabolcs (12., 12., 13., 25., 30.), Gálfi Artúr (15., 39.), Boda Krisztián (16., 27.), Szőcs László (24.), Csala Zsolt (36.), illetve Alexandru Chelu (3.), Miklós Tamás, öngól (10.), Casian Doana (39.).

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..