Erős falba ütköztünk

0
829
Fotó: Barabás Ákos.

Már az első félidőben eldőlt, hogy kié lesz a három pont. Elszenvedtük első vereségünket ebben a bajnoki évadban.

Nehéz kiszállás előtt állt az FK Székelyudvarhely, hétfőn késő délután a Dévai Autobergamo otthonában léptek pályára a fiúk. A teremlabdarúgó 1. Liga alapszakasz negyedik játéknapja előtt százszázalékos volt a mutatónk.

A megszokott, Grigoraș – Szécsi, Miklós, Mánya, Csoma kezdőcsapattal indítottuk a párharcot, ezt a Csala, Szőcs, Kedei, Hadnagy négyes váltotta, játszott még: Hegyi – Bálint, Boda.

Már az első pillanatoktól kezdve a védekezésre kényszerített a házigazda, nagyrészt az ellenlábasnál volt a játékszer. Sokkal gyorsabban építkeztek, az elején még bírtuk az öldöklő nyomást. Egészen a 8. percig, ekkor a volt FK-játékos, Biró Attila gólja törte meg a jeget.

A tavalyi bronzérmes nem adta lennebb, egész pályás letámadást alkalmazott, alaposan megnehezítette dolgunkat. A hibáinkat pedig rendre találattal büntette, a pihenőkor 5–0 ált az eredményjelzőn.

A második felvonásban sem változott nagyon a játék képe, edzőnk mindenkinek megadta a játéklehetőséget, akit benevezett. Miklós Tamás és Boda Krisztián szereztek gólt.

A házigazdák győzelme teljesen megérdemelt.

Teremlabdarúgó 1. Liga, 4. forduló:

Dévai Autobergamo–Fustal Klub Székelyudvarhely 9–2 (5–0)
Gólszerzők: Biró (8., 40.), Varela (10.), Noé (15., nagybüntetőből), Andre Sasse (18.), Obadă (19., 37.), Chapu (29.), Toader (35.), illetve Miklós (30.), Boda (40.).

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..