Gólfiesztát tartottunk a nyitányon

0
1381

Gyorsan érvényesítették a papírformát a fiúk. Már az első percben betaláltak, rengeteg helyzetet kidolgoztak, két számjegyű lett a különbség.

Vasárnap délután kezdődött a 2017/18-as idény az FK Székelyudvarhely számára. A teremlabdarúgó 1. Liga alapszakaszának első játéknapján idegen környezetben, a Resicabányai Muncitorulnál lépett pályára együttesünk.

A Jakab Zoltán által irányított gárda komolyan vette a találkozót, Mánya Szabolcs már az első percben betalált. Könnyen alakítottuk ki a helyzeteket, a találatok mellett több szituációt is kihasználatlanul hagytunk, így is 7–1-re vezettünk a szünetben.

A második játékrészben is az FK akarata érvényesült, ekkor is sikerült alkalommal megzörgetnünk az ellenlábas hálóját. Ezen az összecsapáson mutatkoztak be a nyári szünetben érkezett új mezőnyjátékosok: Máté József, Csala Zsolt és Kanyó Szilárd.

Csapatunk számára újabb idegenbeli találkozó következik, hétvégén a CSM Poli Iași otthonában.

Teremlabdarúgó 1. Liga, 1. forduló:

Resicabányai Muncitorul–Futsal Klub Székelyudvarhely 3–13 (1–7)
Gólszerzőink: Mánya Szabolcs (1., 14., 23., 37.), Hadnagy István (4.), Biró Attila (12., 14., 38.), Szőcs László (13., 16.), Szécsi Barna (31.), Miklós Tamás (37., 40.).

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..