Gyászolunk, elhunyt Ödi bácsi

0
4398
Elhunyt Ödi bácsi.

Mindig ott ült a kispadon, együtt örült, nevetett, idegeskedett, sírt a fiúkkal. Balogh Ödön, vagy ahogy mindenki ismerte, Ödi bácsi már fentről nézi a meccseket.

A játékosok jöttek-mentek, a csapat neve is változott, a gyúrónk azonban egyszer sem. Balogh Ödön, Ödi bácsi mindig a székelyudvarhelyi teremlabdarúgás szolgálatában állt. Ebben az idényben betegsége miatt már nem vállalhatta a munkát, így is majdnem minden találkozónkon ott volt, a kispad háta mögött ült, a sport az élete része volt.

Egy vele készített interjúban, úgy vélekedett: „Egy csapat gyúrója együtt nevet, együtt sír a fiúkkal a meccsek után – ez az én mottóm”. Az előbbiből több része volt, az udvarhelyi teremlabdarúgás fényes eredményeiből alaposan kivette részét: két arany, négy ezüst és négy bronzérmet szerzett az együttessel, kétszer az UEFA Kupán is ott volt.

Ödi bácsi csütörtökön éjszaka hunyt el, 67 éves korában. Az FK Székelyudvarhely vezetősége, szakmai stábja, a játékosok részvétüket fejezik ki. A hétfőn 19 órától kezdődő kisdöntő visszavágója előtt egy perces néma csenddel adózunk emléke előtt.

Nyugodj békében, Ödi Bácsi!

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..