Győztesen mondtunk köszönetet

0
1599
Fotó: Pál Árpád.

A bajnoki találkozó egyben búcsúmérkőzés is volt két játékosunk számára. Könnyedén tudtuk le a kötelezőt, kiszolgáltuk maximálisan a közönséget.

Vasárnap késő délután a városi sportcsarnokban lépett pályára az FK Székelyudvarhely. A teremlabdarúgó élvonal alapszakaszának ötödik játéknapján együttesünk a Sepsi Futsalt látta vendégül.

A találkozó előtt búcsúztatta az ellenfél (a háromszékieknél is játszottak), a jelenlegi klub, a Székelyudvarhely városa, illetve a jelenlegi csapattársak két meghatározó játékosunkat: Klein Lászlót és Mihály Zoltánt. Számukra ez volt az utolsó összecsapás FK-mezben.

Mindketten pályára léptek az első öt percben. A Sepsi indította góllal a mérkőzést, melyre Szécsi Barna és Mánya Szabolcs duplákkal válaszolt, a pihenőre pedig úgy mehettek a felek, hogy az eredményjelző 4–2-es állást mutatott.

A második játékrész két gyors FK-góllal indult, Miklós Tamás és Kanyó Szilárd találatai azt jelentették, hogy visszaállt a megnyugtató előny. Ezt a félidőt teljesen az udvarhelyiek uralták, az összes benevezett játékos megkapta a lehetőséget, így először mutatkozott be az FK-ban a 16 éves Bálint Andor.

Nem volt kérdéses, hogy kié lesz a három pont, ezzel pedig öt fordulót követően összesen 13 pontot gyűjtöttünk, továbbra is veretlenül ott vagyunk az élmezőnyben.

Teremlabdarúgó 1. Liga, 5. forduló:

FK Székelyudvarhely–Sepsi Futsal 9–3 (4–2)
Gól: Szécsi Barna (6., 12., 38.), Mánya Szabolcs (19., 20), Miklós Tamás (21., 39.), Kanyó Szilárd (23.), Hadnagy István (31.), illetve Pulugor István (2.), Marius Ciobotaru (20., 34.)

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..