Gyülekezőt fújnak

0
2273
Fotó: Pál Árpád.

Napi egy edzéssel elkezdi a felkészülést a bajnokság folytatására a csapat. Ketten lehetnek ott a keretből az Európa-bajnokságon.

Január 9-én, kedden véget ér a téli szünet az FK Székelyudvarhely számára, az együttes az első tréninget – az udvarhelyi sportlétesítmények elfoglaltsága miatt – a farkaslaki sportteremben tartja. Ezt követően természetesen a városban folytatódnak az edzések, naponta egyet vezet az edző, Jakab Zoltán.

A keret összetétele nem változott, az átigazolási időszak a pontvadászat folytatásáig, azaz 2018. február 25-ig tart. Az első hivatalos találkozója az FK-nak egy héttel az előbbi dátum előtt lesz, azaz február 18-án rendezik a Román Kupa második körét (az elsőben a másodosztályos gárdák érdekeltek).

A román nemzeti együttes kivívta a szereplési jogot a január végén kezdődő Európa-bajnokságra. A szövetségi kapitány, Robert Lupu két FK-játékosra számít a bővített keretben: Szőcs Lászlóra és Andrei Grigorașra. A válogatott január 15-én gyűl össze, 27-én kell megnevezni a kontinenstornára az utazók névsorát.

Ami az FK-t illeti, egyelőre az edzéseké a fő hangsúly, a felkészülési időszakban próbálnak lekötni pár barátságos meccset.

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..