Hargita Megye Tanácsa az egyik fontos támogatónk idén is

0
91

Erről volt szó a hét eleji sajtótájékoztatónkon, ahol tiszteletét tette Bíró Barna Botond, a megyei önkormányzat alelnöke is. Menedzserünk, Kovács Lajos elmondta, idén az élvonalbeli és az U19-es utánpótláscsapatunk is egyaránt 18.000 lej vissza nem térítendő pénzügyi támogatásban részesült a megyei önkormányzattól.

Ezeket az összegeket autóbuszbérlésre, felszerelés vásárlására, játékvezetői díjakra, orvosi szolgáltatásra valamint terembérlésre költhettük.

Bíró Barna Botond alelnök úr megjegyezte, hogy a legjobban azzal tudjuk meghálálni a kapott segítséget, ha egy összetartó csapat alakul ki, amely jó eredményekkel, méltón tudja képviselni a várost és a megyét.

Végül Tankó Levente és Péter Miklós csapatkapitányok mindkét csapatunk részéről biztosították a jelenlévőket, hogy sportolóink minden tőlük telhetőt megtesznek idei céljaink elérése érdekében.

Köszönjük a megyei önkormányzatnak a támogatást!

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..