Három nyerő pályázat

0
762
Fotó: Csedő Attila.

Akárcsak tavaly, idén is sikeresen pályázott együttesünk. Mind a felnőtt, mind pedig az ificsapat kapott pénzösszeget.

Az FK Székelyudvarhely ebben az évben is pályázatokat nyújtott be a Hargita megyei tanácshoz. Ezúttal is sikeresen bírálták el ezeket, így három ízben is különböző pénzösszegeket szavaztak a klubnak.

Az elmúlt hetekben a fiúk egy edzőtáborban vettek részt – ez is az egyik pályázatnak az eredménye volt. A másik kettő, a felnőtt együttes kiszállásaira és a mérkőzéseinek játékvezetői díjára, illetve az U19-es gárdánk a bajnokságon való részvételének kiadásaira vonatkozik.

A részleteket a klubunk elnöke, Godra Zsolt, valamint az edzőnk, Jakab Zoltán mondta el sajtótájékoztató keretén belül. Kifejtették, minden évben próbálkoznak, ahol lehet pénzösszeghez jutni, a megyei tanács már régóta partner a támogatásban.

A Hargita megyei tanács alelnöke, Bíró Barna Botond kifejtette: „Számomra azért fontos, nagy eredmény, hogy idén is támogatni tudtuk a sportklubot, mivel 40 millió lejjel kevesebb volt a költségvetés, így politikai felelősségvállalás kellette a megyei önkormányzat RMDSZ-frakció részéről, hogy év elején elindítsuk a pályázatokat. Idén támogattuk a legtöbb pályázatot: 415-öt, igaz, hogy rekord volt a beérkezettek száma is, több mint 600.”

„Udvarhelyszéken olyan sportcsapatok vannak, amelyek összeszedik a sportszerető embereket egy helyre, élményt tudnak számukra nyújtani. Az FK Székelyudvarhely ebbe igenis beletartozik, így megpróbáljuk támogatni, ahogy tudjuk” – tette hozzá az alelnök.

Az FK Székelyudvarhely legközelebb október 8-án, hétfőn 18 órától lép pályára a Dévai Autobergamo otthonában.

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..