Hátrányba kerültünk

0
1481
Fotó: Sinka-Király Levente.

Kimaradtak a lehetőségek, nem sikerült a gólszerzés, ez pedig nagyon nehézzé teszi a visszavágót. Nem adjuk fel a küzdelmet.

Kedden délután a teremlabdarúgó 1. Liga kisdöntőjének odavágóján lépett pályára az FK Székelyudvarhely a Temesvári Informatica otthonában. Nem indult jó előjelekkel a meccs, Szécsi Barna eltiltás miatt nem játszhatott, míg Szőcs László egészségügyi okok miatt csak pár percre állt be.

A fiúk több helyzetet kidolgoztak a találkozó elején, ezek viszont kimaradtak. Az első játékrész derekán egy szöglelet követően vették be kapunkat a házigazdák. A nyílt játék tovább folytatódott, ugyancsak egy pontrúgás után növelte előnyét az ellenlábas, a szünetben 2–0-ra vezettek.

A második félidőben is többször próbálkoztunk, hogy ledolgozzuk a hátrányt. Amíg mi a lehetőségeink kimaradtak, addig az Informatica még kétszer betalált, 4–0 lett a végeredmény.

A visszavágón le kell dolgoznunk ezt a hátrányt, hogy a bronzérmet megszerezzük.

Teremlabdarúgó 1. Liga, kisdöntő, odavágó:

Temesvári Informatica–FK Székelyudvarhely 4–0 (2–0)

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..