Hazahoztuk a kupát

0
1892
Fotó: Pál Árpád.

Az első találkozó félbeszakadt, a másodikat lejátszották. Felemásra sikeredett a felkészülési torna, melyet megnyert csapatunk.

Csütörtökön és pénteken a Iași Kupával díjazott tornán szerepelt az FK Székelyudvarhely. A Jakab Zoltán által felkészített keret azzal a gondolattal vágott neki a kétnapos rendezvénynek, hogy két jó találkozót játszik a felkészülési időszakban.

Ez csak részben jött össze. Az első nap a moldovai bajnok, a Classic Kisinyov volt az ellenfelünk. Biró Attila szerzett vezetést, uraltuk a játékot. A 10. percben a gólszerzőnk és az ellenlábas kapusa került összetűzésbe, mely következtében a hálóőr megpróbálta megütni játékosunkat. Biró kikerülte a pofont, a kapusnak felmutatták a piros lapot, viszont ő nem hagyta el a játékteret. Hosszas vitát követően a moldovaiak az öltözőbe vonultak, félbeszakadt a meccs.

Péntek délelőtt a házigazda, a CSM Poli Iași ellen játszott az FK a torna döntőjében. Iramos, sok helyzetet hozó első játékrészt követően egyik fél sem talált be a szünetig. A pihenőt követően a fiúk rátalálták a gólvágó cipőre, hat találat született, amiből mi ötöt szereztünk.

A szervezők a torna legjobb játékosának Szőcs Lászlót választották.

Iași Kupa

FK Székelyudvarhely–Classic Kisinyov 1–0, félbeszakadt a 10. percben
Gól: Biró Attila.

CSM Poli Iași–FK Székelyudvarhely 1–5 (0–0)
Gól: Szőcs László 2, Kedei Barna, Mánya Szabolcs, Miklós Tamás.

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..