Hosszabbított az egyik alapember

0
1305
A kapus megegyezett a klubelnökkel, Godra Zsolttal a folytatásról.

A klubvezetőség elkezdte a soron következő idény együttesének kialakítását. Az első lépésben a meghatározó játékosokkal tárgyal. Egyikük már alá is írt.

A 2017/18-as idényre pontot tett az FK Székelyudvarhely. A nyári vakáció elkezdődött a játékosok számára, a szakmai stáb a soron következő keret kialakításán dolgozik. Az első körben a jelenlegi csapattagokkal tárgyal, akiknek a szerződése lejár a klubbal.

Jó hír, hogy a vezetőségnek sikerült megegyeznie az egyik meghatározó játékossal. A kapus, Andrei Grigoraș két évvel ezelőtt érkezett, az első perctől, gyorsan beilleszkedett, a szurkolók szívébe lopta magát. Alaposan kivette részét a munkából: védéseivel, bravúrjaival nagy biztonságot adott az udvarhelyi gárdának.

A 28. életévét ebben a hónapban betöltő teremlabdarúgó rendre meghívást kapott a román válogatottba is. Az FK és a hálóőr újabb két évre szóló megállapodásban egyeztek meg, melyet a mai napon alá is írtak.

A vezetőség folytatja a tárgyalásokat, minél gyorsabban próbálja kialakítani a soron következő idény gárdáját.

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..