Idén is a kisdöntő jutott

0
1243
Fotó: Barabás Ákos.

Győznünk kellett a fináléért. Jól indult a mindent eldöntő találkozó, a szünetben vezettünk, a végén nekünk kellett futnunk a gólszerzésért.

Kedden késő délután saját közönsége előtt lépett pályára az FK Székelyudvarhely a teremlabdarúgó 1. Liga rájátszásának hatodik fordulójában. A tavalyi ezüstérmessel, a Galaci Uniteddel szemben a három pont megszerzése volt a tét, ez pedig a bajnoki döntőt jelentette az együttesünk számára.

A Grigoraș – Biró, Mánya, Szécsi, Szőcs kezdőötös indította a meccset, jól szállt be a második sor, a Hadnagy, Csala, Kanyó, Máté kvartettből utóbbi a 6. percben vette be az ellenfél kapuját, közelről pöccintett be egy kipattanót.

Jó volt a folytatás, Szőcs Lászlót indították, aki okosan, a kimozduló kapus válla mellett elcsavarta: A 10. percben 2–0-ra vezettünk.

A két udvarhelyi gólt két galaci követte. Előbb Hadnagy ért bele a kapu előterében egy beadásba, így a kapusunkat megtévesztve jutott a játékszer a háló. Majd hét másodperccel a pihenő előtt egyenlítettek. Csakhogy, erre még volt egy válaszunk, Szőcs László értékesített egy kisbüntetőt (3–2).

Alig, hogy elkezdődött a második felvonás büntetőhöz jutott a vendégcsapat, Lascu magabiztosan értékesítette. 3–3, így nekünk volt sürgős a gólszerzés a döntőért.

A két együttes maximálisan kiszolgálta a telt házas közönséget. Több lehetőséget is kialakított a két fél, hol az egyik, hol a másik kapunál voltak helyzetek. Az idő múlásával az FK-nak kockáztatnia kellett, a végjátékban mezőnyjátékosra cserélte kapusát.

Ezúttal ez nem hozott eredményt, a Duna partiak jól zárták a területeket, amikor már a védők verve voltak, akkor a hálóőr remekelt. Maradt a döntetlen, ami azt jelenti, hogy ebben az évben is a kisdöntőben küzdhet meg a gárda, ahol az ellenfél a Dévai Autobergamo lesz.

Teremlabdarúgó 1. Liga, rájátszás, 6. forduló:

FK Székelyudvarhely–Galaci United 3–3 (3–2)
Gól: Máté József (6.), Szőcs László (10., 15.), illetve Hadnagy István (15., öngól), Magnus Varela (20.), Adrian Lascu (21.).

A 2-es csoport végeredménye:

1. Galaci United 8 pont
2. FK Székelyudvarhely 6 pont
3. Dunarea Calarasi 6 pont

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..