Itthon indítjuk a rájátszást

0
2128
Fotó: Pál Árpád.

Minden egyes pontnak óriási jelentősége van a bajnokság ezen szakaszában. Egy találkozót letudtak már a csoportunkban, a másodikat mi játsszuk.

A teremlabdarúgó 1. Liga idei kiírása a rájátszáshoz érkezett. Az eddigi évektől eltérően nem kieséses rendszerben zajlik a play-off, hanem az alapszakasz első hat helyezettjét két csoportba sorolták. Az FK Székelyudvarhely a tavalyi ezüstérmes, Galaci Uniteddel, valamint a Dunărea Călărași-al került össze.

Az első fordulóban együttesünk nem játszott, ekkor a másik két ellenlábas nézett farkasszemet, az United 4–2-re nyert a Dunărea otthonában. A második játéknapon már az FK is érdekelt, a Călărași együttesét látja vendégül a városi sportcsarnokban. A találkozót április 21-én, szombaton 18 óra 30 perctől játsszuk a városi sportcsarnokban.

A versenykiírás alapján a galaci együttes három pontot hozott a rájátszásba – a hétvégi győzelmével ezt már hatra növelte. Az FK egy, a soros ellenlábasa pedig nulla ponttal áll jelenleg. Fontos, hogy jól indítsuk a play-offot, hiszen itt már egy esetleg botlás a döntőtől való távolódást jelentheti.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy belépőket elővételben a Notesz üzletben (Bethlen Gábor utca 5.) lehet vásárolni. A városi sportcsarnok kasszája másfél órával a kezdő sípszó előtt nyit.

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..