Itthon játszunk edzőmeccset

0
1863
Fotó: Sinka-Király Levente.

Kihasználjuk a szünetet, barátságos találkozót iktatunk be a másik Hargita megyei együttest látjuk vendégül. A mérkőzésen megvásárolható az idényre szóló bérlet.

A hétvégén nem rendeznek találkozókat a teremlabdarúgó 1. Ligában – a román válogatott a grúzok elleni Eb-selejtezőre készül. Az FK Székelyudvarhely kihasználja ezt a szünetet, barátságos mérkőzést kötött le az élvonal újoncával, a Csíkszeredai Imperial Wet gárdájával.

A két klubvezetés egyeztetése alapján a találkozót szeptember 10-én, vasárnap 19 órától rendezik a városi sportcsarnokban. A mérkőzésre a belépés díjtalan, azon szurkolók, akik nem vásárolták meg a 2017/18-as évre szóló bérleteket, azok megtehetik ezt a meccs előtt, szünetében, vagy azt követően a sportlétesítmény kasszájában.

Kétféle bérlet-típust kínál az FK, az egyik a szurkolói kategória, ezek ára 80 (diákoknak és nyugdíjasoknak), illetve 120 lej. A másik a támogatói bérlet, melynek ára 300 lej. Ez – mint a neve is mutatja –, a belépés és az ülőhely meghatározása mellett tartalmaz még pénzbeli támogatást az együttesnek.

Minden bérlet személyesített lesz, érvényesek az összes hazai rendezésű találkozóra (alapszakasz, rájátszás, kupameccs).

Munkanapokon a bérleteket két helyszínen lehet megvásárolni: a Microtrend Kft-nél (Győzelem utca 20. szám), illetve a Notesz üzletben (Bethlen Gábor utca 5. szám).

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..