Itthon zárjuk az odavágók sorát

0
1565
Fotó: Pál Árpád.

A kilencedik bajnoki találkozó következik a sorban. Ott vagyunk az élbolyban, ezt pedig megtartani úgy tudjuk, hogy nem engedjük ki a kezünkből a megszerezhető pontokat.

A teremlabdarúgó 1. Liga alapszakasza a kilencedik játéknaphoz érkezett. Ez azt jelenti, hogy a mezőny többsége – vannak még elmaradt mérkőzések is – letudja az oda-visszavágókból a felét. Az FK Székelyudvarhely számára hazai találkozó következik a sorban, a Dunărea Călărași együttesét

A szakszövetség közzétette a játéknap menetrendjét, ez alapján az FK november 4-én, szombaton 18 órától lép pályára saját közönsége előtt. Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy belépőt elővételben a Notesz üzletben (Bethlen Gábor utca 5.) lehet vásárolni. A városi sportcsarnok kasszája másfél órával a kezdő sípszó előtt nyit.

Fontos, hogy megszerezzük a győzelmet, hiszen a tabella élén hármas holtverseny alakult ki, a Déva-Temesvár-Udvarhely trió egyaránt húsz pontot gyűjtött.

Nem zárul ezzel az őszi idény, hiszen ebben a naptári esztendőben még öt fordulót megrendeznek a visszavágókból.

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..