Jakab: Küzdeni akarásból jeles

0
3013
A cél a győzelem! Fotó: Pál Árpád.

A hozzáállással, az eredménnyel elégedett együttesünk trénere a Temesvári Informatica mérkőzés lefújása után. Meglátása szerint a jó úton jár a gárda, ennek pedig beérhet a gyümölcse.

Pontosztozkodással ért véget az FK Székelyudvarhely és a Temesvári Informatica közötti mérkőzés a teremlabdarúgó 1. Liga kilencedik játéknapján. Csapatunk edzője, Jakab Zoltán elismerően beszélt tanítványai teljesítményéről.

„A fiúk küzdeni akarásból jelesre vizsgáztak, a kapusteljesítmény pedig nagy mértékben hozzájárult, hogy ne hagyjuk el vesztesként a pályát. A játékkal és az eredménnyel elégedett vagyok, az egyetlen keserű szájíz Mánya Szabolcs piros lapja. Meg kell várnunk, hogy hány mérkőzésre kap eltiltást. Elsősorban ez azért fontos, mert nehéz találkozók jönnek. A kiállítás után még jobban akart a csapat, a többiek ki szerették volna javítani az egyéni hibát. Megyünk előre, Marosvásárhelyen a döntetlent egy nyertes mérkőzéssel feledtetnénk”.

A tréner szerint ilyen hozzáállásra van szükség a továbbiakban: „Az ezüstérmessel szemben egy hazai egált pozitívumként kell felfogni. Ők lehetnek az egyik ellenfelünk majd a rájátszásban is. Ha majd ott is fel tudjuk venni velük ennyire a harcot, akkor a célkitűzésünk, hogy a legvégén ott legyünk a legjobb négy között, megvalósítható”.

Az FK ezen a héten nem lép pályára, legközelebb a címvédő, Marosvásárhelyi City`us otthonában vendégszerepel, a találkozót a tervek szerint november 8-án, kedden 18 órától rendezik.

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..