Keressük a tavaszi pontokat

0
1273
Fotó: Pál Árpád.

Az őszi idénybeli jó formából egyelőre nem sikerült áthoznunk semmit a tavaszi idényre. Elkönyveltük sorrendben a harmadik vereségünket.

Vasárnap délután telt ház előtt lépett pályára Csíkszeredában az FK Székelyudvarhely a helyi Imperial Wet otthonában a teremlabdarúgó 1. Liga alapszakaszának 16. játéknapján.

A megyei rangadót a Jakab Zoltán által irányított együttes a Grigoraș – Szécsi, Biró, Miklós, Szőcs kezdővel indította, az első négyest a Csala, Hadnagy, Máté, Kanyó váltotta (pályára lépett még: Tătar, Kedei és Gálfi).

A két fél nyílt játékot vállalt fel, sok volt a szabálytalanság az elején, így nem is csoda, hogy hamar kigyűlt mindkét gárda csapathibája. Egy-egy kapufát követően a hazaiaknak sikerült a gólszerzés, távoli szabadrúgásból vették be kapunkat. Szécsi és Szőcs előtt adódott remek lehetőség az egyenlítésre, ezek viszont kimaradtak.

A 13. percben kettőre növelte előnyét az ellenlábas, egy, a saját térfelünkön eladott labdát tuszkoltak a hálóba. Sőt, a pihenő előtt egy kisbüntetőből 3–0-ra módosította az állást a megyeszékhelyi gárda.

A második felvonás nem indult jól, a Csíkszereda ismét betalált. 4–0-át követően mezőnyjátékosra cseréltük kapusunkat, ezzel némileg kozmetikáztuk az eredményt, Szécsi Barna és Máté József jegyeztek egy-egy találatot.

Elszenvedtük zsinórban a harmadik vereségünket a 2018-as esztendőben – kettőt a bajnokságban, egyet a kupában, egyben lecsúsztunk a tabella negyedik helyére. Egy hét múlva visszakerülhetünk a dobogóra, amennyiben épp a harmadik pozícióban található Galaci Unitedet legyőzzük saját közönségünk előtt.

Teremlabdarúgó 1. Liga, alapszakasz, 16. forduló:

Csíkszeredai Imperial Wet–FK Székelyudvarhely 6–2 (3–0)
Gólszerzők: Alvaro (8., 17.), Tankó (13), Oliveiro (23.), Pinto (32.), Nuno (36.), illetve Szécsi (35.), Máté (37.).

Az élmezőny: 1. Temesvári Informatica 41 pont/15 meccs, 2. Dévai Autobergamo 39/15, 3. Galaci United 37/16, 4. FK Székelyudvarhely 35/16.

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..