Két ízben is felülkerekedtünk

0
1342
Szécsi kétszer is betalált.

Megszereztük a bajnokság második győzelmét. A csapatnak volt tartása, mindkét félidőben hátrányból tudott fordítani.

Vasárnap délután a teremlabdarúgó 1. Liga második játéknapján az FK Székelyudvarhely számára egy újabb kiszállás következett, a CSM Poli Iași otthonában. Az együttes a három pontért utazott el.

Két sorral játszott a vendégcsapat: a megszokott, Szécsi, Mánya, Szőcs, Biró négyest a Miklós, Máté, Kanyó, Csala váltotta (pályára lépett még Hadnagy), a kapunkat pedig Grigoraș védte. Volt is dolga a találkozó elején, a hazaiak kezdtek ugyanis jobban, több helyzetet kidolgoztak, egyet pedig értékesítettek is.

Mezőnyben mi irányítottunk, érezhető volt, hogy csak idő kérdése, jön a válasz. Egy minutum leforgása alatt nem csak kiegyenlítettünk, hanem a vezetést is átvettük. Mindkét esetben Szőcs passzát értékesítették: előbb Szécsi, aztán Biró.

Két állított helyzetből született még egy-egy gól a pihenőig. A Poli egy szögletből, az FK pedig egy nagy büntetőből volt eredményes – Mánya helyezte a bal alsóba, így 2–3-at mutatott az eredményjelző a szünetben.

Akárcsak az első felvonást, a másodikat is erőteljesebben kezdte az ellenlábas, gyorsan kihasználta két megingásunkat a védelemben, így a 27. percben 4–3-ra vezettek. Pillanatok alatt egyenlített Szécsi.

A végjátékban jobban összpontosítottunk, valamint kihasználtuk a fizikai állapotunkat is. Miklós juttatta újból előnyhöz az FK-t, aztán Biró pöccintette be közelről Mánya bombája után a kapufáról visszapattanó labdát, ezzel eldöntve a meccset.

Alaposan meg kellett dolgoznunk a három pontért, a győzelem annak tükrében, hogy kétszer is fordítani tudtunk teljesen megérdemelt.

Két idegenbeli diadalt követően legközelebb két hét múlva hazai környezetben játszanak a fiúk, a bronzérmes Temesvári Informaticát fogadjuk.

Teremlabdarúgó 1. Liga, 2. forduló:

CSM Poli Iași–FK Székelyudvarhely 4–6 (2–3)
Gól: Despan (4., 26.), Pricop (19.), Gutu (27.), illetve Szécsi Barna (12., 28.), Biró Attila (13., 35.), Mánya Szabolcs (20.), Miklós Tamás (34.).

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..